petak, 11. ožujka 2016.

Violetta osobine likova

Violetta:
Violetta Castillo - Violetta se vraća u Buenos Aires sa svojim ocem s kojim je nekoliko godina živjela u Europi. Ona je vesela i lijepa devojka koju otac previše štiti, zbog čega zna biti usamljena, ali tu je uvijek Anđi da je razveseli.Uvijek je iskrena , spontana i voli čitati. Odlično pjeva, ima predivan glas i brojne obožavatelje. Svoj pjevački dar naslijedila je od majke.
Tomas:
 Tomas Heredia - Drag, nenametljiv i brižan, Tomas se uglavnom pokušava držati po strani,  zbilja je prezgodan pa mu to ne polazi za rukom. Iz Španjolske je, svira gitaru i ostale brojne instrumente, pjeva super i unatoč Hermanu, zaljubio  se u Violettu.Od Violette je jako teško odustao.
Leon:
 Leon - Samouvjerni Leon vodi cool ekipu i pjeva ok, ali mu ne bi škodilo da je bar malo skromniji. Dobar je u duši,  to se ne primjećuje kada je u blizini svoje devojke.
Ludmila:
Ludmila Ferro - Leonova glamurozna devojka. Bogata, razmažena, ulizljiva, umisljena i arogantna cura koja lako manipulira ljudima kao sa Nataliom i ostalima oko sebe.Dok se nije pojavila Violetta, sve je bilo po njenom.Ali vise nije tako.
Kamila:
Camila Torres - Otkačena, duhovita, otvorena devojka koja se ponekad naljuti,  želi biti izvrsna prijateljica kada se ne ponaša kao prava diva! Sanja o tome da postane poznata pjevačica, vrlo je talentirana i sve bi napravila za svoje prijatelje.Ima vrlo lijep glas.
Frančeska:
 Francesca Cauviglia - Ona je pametna djevojka Violettina najbolja prijateljica koja prijateljstvo cijeni iznad svega, a svjesna je svega što su se njeni roditelji žrtvovali kako bi joj omogućili pohađanje Studija 21. Rođena je u Italiji. Ispočetka je ljubomorna na Violettu, ali na kraju postanu najbolje prijateljice.Odlično pjeva i ima vrlo puno talenata koji su skriveni u njoj.


Nema komentara:

Objavi komentar